• 1401/10/07
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

بازدید بهداشتی از تمامی مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان کوار

.

معاون بهداشت و مسیول ستاد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از تمامی مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از تمامی مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش این شبکه بهداشت و درمان بازدید کرد و در جریان روند خدمات دهی این مراکز به مراجعه کنندگان قرار گرفت.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن مشاهده روند خدمات دهی و اطلاع از وضعیت رضایتمندی مراجعان، جهت بهبود کیفیت خدمات ارایه شده دستوراتی صادر کرد.

در این بازدید مهندس «رضا زارع» مسیول ستاد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار نیز حضور داشت./مرتضی خسروی