• 1399/04/08

بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت16ساعته امیرالمومنین(ع)کوار

مسوول کمیته پایش و نظارت مدیریت بیماری کرونا از مرکز خدمات جامع سلامت 16ساعته امیرالمومنین(ع) شهر کوار،بازدید و بر روند ارایه خدمات سرپایی به مراجعان مشکوک به کروناویروس در این مرکز قرارگرفت.

مسوول کمیته پایش و نظارت مدیریت بیماری کرونا  از  مرکز خدمات جامع سلامت 16ساعته امیرالمومنین(ع) شهر کوار،بازدید و بر روند ارایه خدمات سرپایی به مراجعان مشکوک به کروناویروس در این مرکز قرارگرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، رییس شبکه کوار گفت: دکتر«فریبامرادی»مسوول کمیته پایش و نظارت مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه با حضور در مرکز 16ساعته خدمات جامع سلامت امیرالمومنین(ع) شهر کوار، ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز شانزده ساعته، در گفت گو با مسوولان کارشناسان و مراقبان سلامت فرآیندهای ارائه خدمت به مراجعان رابررسی کرد.

دکتر«سیدعلی شمس نیا» افزود: آمارهای مراجعه روزانه،روند معاینه مراجعان،فرآیندهای ارجاع و پیگیری، مستندات و اقدامات واحدهای ستادی از جمله نکات مورد بررسی سوول کمیته پایش و نظارت مدیریت بیماری کرونا در این بازدید بود.

او اضافه کرد: هم چنین در نشستی با کارشناسان ستادی شبکه با اشاره به روند افزایشی موارد مثبت کرونا در استان و شهرستان کوار بر اهمیت پیشگیری، شناسایی و آموزش به افراد مبتلا به کووید19 به عنوان شاخص های تاثیرگذار در مبارزه با این بیماری و ارتقای سلامت کشور تاکیدشد.

رییس شبکه کوار هدف از این بازدید را نظارت بر برنامه کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان عنوان کرد و افزود: این بازدیدها بر اساس برنامه ریزی استانی برای بررسی و ارزیابی عملکرد شهرستان ها در کنترل و پیشگیری از بیماری کووید19 انجام می شود.