• 1399/02/31

اقدامات بازرسان شبکه بهداشت و درمان کوار بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مدارس این شهرستان

همزمان با بازگشایی مدارس با حضور اختیاری دانش‌آموزان، تیم‌های بازرسی شبکه بهداشت کوار با حضور در مدارس این شهر از روند بازگشایی مدارس شهرستان با رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد کرونا بازدیدکردند.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،از ارزیابی اجرای دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کووید19در نخستین روز از بازگشایی مدارس این شهرستان از سوی بازرسان بهداشت شبکه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس شبکه کوار گفت: این بازدیدها در راستای حفظ سلامت دانش‌آموزان و معلمان و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در مدارس انجام شد.

دکتر«سیدعلی شمس نیا»افزود: بازرسان شبکه بهداشت و درمان کوار با حضور در مدارس شهری و روستایی ضمن بررسی بر اجرای دقیق دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی برای بازگشایی مدارس،از نظر وضعیت بهداشت محیط مدارس از جمله ضدعفونی سطوح ،محوطه،کلاس ها،میز و نیمکت،دستگیره درب ها،نرده ها،شیرآلات دستشویی نظارت کردند.

او اضافه کرد: در این بازدیدها،مطالب آموزشی در زمینه جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید19 به مدیران،معلمان و دانش آموزان ارایه و فرم های نظارت تکمیل شد؛ همچنین بر لزوم رعایت فاصله دست کم یک تا دو متری بین دانش آموزان و میز معلم با دانش آموزان و تهویه مناسب فضای آموزشی و ضرورت پوشیدن دستکش و ماسک تاکید شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،در پایان با اشاره به نظارت جدی شبکه بهداشت و درمان کوار بر روند اجرایی دستورالعمل‌ها در مدارس یادآورشد: با توجه به اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص بازگشایی مدارس وضعیت سفید در شهرستان،مدیران مدارس می بایست نسبت به کنترل بهداشت محیطی و فضای فیزیکی مدرسه و الزامات بهداشتی تمهیدات لازم را فراهم کنند،تا سلامت دانش آموزان،معلمان و کادر آموزشی به مخاطره نیفتد.

این بازدیدها با حضور کارشناسان سلامت نوجوانان و جوانان بهداشت مدارس،بهداشت محیط شبکه با همکاری کادر آموزشی مدارس شهرستان کوار انجام شد.