• 1398/06/05

افتتاح ویدئو کنفرانسی 4 خانه بهداشت روستایی در فارس با حضور رییس ‌جمهور / شیراز؛ قطب پزشکی و مرکز فرهنگی، زیارتی، سیاحتی و گردشگری سلامت

همزمان با سومین روز از هفته دولت، پروژه های عمرانی ویژه این هفته، به صورت همزمان و با حضور رییس‌ جمهور به شیوه ویدئو کنفرانسی، به بهره برداری رسید که دستاورد آن در حوزه سلامت فارس، بهره برداری از 4 خانه بهداشت روستایی بود.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس ‌جمهور در این آیین، استان فارس و شیراز را مرکز مهمی در حوزه های زیارتی، گردشگری و سیاحتی برشمرد و گفت: استان فارس و شیراز مهمترین مرکز فرهنگی و مرکز گردشگری سلامت و مرکز مهمی در عرصه سلامت و قطب پزشکی کشور است.

دکتر «حسن روحانی» از استاندار فارس برای تلاش در توسعه پروژه ها و زیرساخت های موردنیاز در این استان قدردانی کرد.

توسعه زیرساخت ها و افتتاح پروژه های هفته دولت با هدف اشتغال زایی و رضایت مندی مردم

استاندار فارس نیز در مراسم افتتاحیه پروژه های عمرانی هفته دولت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای هفته دولت، شهیدان «باهنر و رجایی»، گزارشی از پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت ارایه داد.

دکتر «عنایت اله رحیمی» با بیان اینکه در هفته دولت امسال، 831 پروژه با ارزش 31 میلیارد تومان افتتاح می شود، گفت: در سال 92، برای 683 روستا، گاز رسانی انجام شده بود اما اکنون این تعداد به 1760 روستا رسیده است، همچنین از دستاوردهای دولت تدبیر و امید می توان به برق رسانی برای191 روستا اشاره کرد.

او با این توضیح که برای 174 روستا با هزینه 319 میلیارد تومان گازرسانی شده که در این هفته افتتاح می شود، افزود: احداث راه و روکشی راه های روستایی به طول 33 کیلومتر، با اعتباری بیش از 33 میلیارد تومان و آبرسانی به 22 روستا با اعتباری بیش از 10 میلیارد تومان نیز، در این هفته افتتاح می شود.

دکتر رحیمی با توجه به خدمات دولت تدبیر و امید در 6 سال گذشته در استان فارس، به پیشرفت ساخت و ساز، عمران و آبادی در کشور اشاره کرد و گفت: تلاش می شود تا مردم از این پروژه های اقتصادی، عمرانی و خدماتی، بهره لازم را برده و با بهره برداری دیگر پروژه های در حال احداث و اجرا نیز، به اشتغال زایی مردم کمک شود.

او برای توسعه و بهره برداری از پروژه های استان مانند پروژه های سلامت، بهسازی، آب رسانی، برق رسانی، گاز رسانی و راه، از تلاش تمامی مدیران ارشد استان تقدیر کرد.

استاندار فارس با بیان خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت ها، نیازهای ثانویه و حیاتی جامعه را مورد توجه ویژه مسوولان دانست و ابراز امیدواری کرد که توسعه زیرساخت ها و افتتاح این پروژه ها رضایت مندی مردم را به دنبال داشته باشد.

ایستادگی مردم و جانفشانی شهدا؛ 2 عامل اصلی برای توسعه و پیشرفت کشور

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان دیگر سخنران این مراسم بود که با تبریک به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفته دولت، در جمع مدیران ارشد استان فارس گفت: با ایستادگی مردم و جانفشانی شهدا شاهد افتتاح و بهره‌برداری پروژه های بسیاری در سطح کشور هستیم.

دکتر «محمدرضا داورزنی» افزود: در استان فارس برای توسعه زیرساخت از سال گذشته میلیارد ها تومان هزینه شده که توسعه ورزش در چند دهه گذشته، به اندازه عمر ورزش در کشور است.

این مراسم با افتتاحیه مجموعه ورزشی شهید رحمانی روستای اکبرآباد و زمین چمن فوتبال شهر کوار همراه بود.

احداث 4 خانه بهداشت روستایی در فارس با ارزش سرمایه‌گذاری 693 میلیون تومان

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در حاشیه این مراسم گفت: احداث چهار خانه بهداشت روستایی در سطح استان فارس با ارزش سرمایه‌گذاری 693 میلیون تومان، از جمله پروژه های عمرانی افتتاح شده در این مراسم بود.

دکتر «علی بهادر» افزود: خانه بهداشت گچی با 109 مترمربع زیر بنا، با 2331 نفر جمعیت تحت پوشش در منطقه سلطان آباد روستای گچی، خانه بهداشت حسن آباد با 109 مترمربع زیربنا، با 695 نفر جمعیت تحت پوشش در منطقه کرونی، روستای حسن آباد و خانه بهداشت اسلام آباد با 109 مترمربع زیر بنا، با 988 نفر جمعیت تحت پوشش در منطقه سیاخ دارنگون روستای اسلام آباد از جمله پروژه های افتتاح شده در این مراسم بود.

او ادامه داد: در این مراکز تمامی خدمات و مراقبت های بهداشتی همچون مراقبت از مادران باردار، کودکان و نوزادان، میانسالان و سالمندان ارائه می شود.