• 1398/04/26

ارزیابی کارشناسان واحد منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) کوار

در راستای اجرای برنامه های عملیاتی منابع انسانی، عملکرد شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) کوار در حوزه منابع انسانی،ارزیابی شد.

منابع انسانی دانشگاه طی سفر به شهرستان کوار در بازدید از شبکه بهداشت بهداشت و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) کوار،حوزه ساختار سازمانی و آموزش این واحدها را پایش کردند.

در این بازدید تیم ارزیابی کارشناسان منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور واحد کارگزینی این واحد ها، عملکرد واحدهای منابع انسانی،حضور و غیاب، واحد آموزش، برنامه ریزی، ارزشیابی، نقل و انتقالات، طرح، بازنشستگی، صدور احکام بررسی کردند.

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز،هدف از این بازدید، ارتقاء سطح کیفی خدمات مربوط به حوزه منابع انسانی عنوان کرد.

دکتر«فتاحی» در نشستی با مسوولان سلامت شهرستان کوار، وجود نیروی متخصص را در دانشگاه های علوم پزشکی مهم دانست و بر اهمیت نیروی انسانی هر سازمان در دنیای امروزی تاکید کرد.

او ضمن تاکید بر انتخاب صحیح و متناسب با تخصص نیروی انسانی، اظهار داشت: ایجاد انگیزه راهکار مناسبی برای بروز خلاقیت نیروی انسانی در هر سازمان هاست.

در ادامه،کارشناسان منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بررسی مستندات و پرونده های پرسنلی، چک لیست نظارتی خود را تکمیل نموده و از عملکرد این واحدها ابراز رضایت کردند.

• گروه خبری :