• 1401/06/02
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

ارزیابی و واکسیناسیون نوآموزان بدو ورود به مدرسه در شهرستان کوار

.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از ارزیابی و واکسیناسیون نوآموزان بدو ورود به مدرسه در مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین (ع)، پایگاه بهداشتی جواد الایمه (ع) و خانه های بهداشت سطح شهرستان کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، با تاکید بر بازگشایی مدارس، از ارزیابی و واکسیناسیون نوآموزان بدو ورود به مدرسه در شهرستان کوار با هدف شناسایی اختلالات بینایی و شنوایی، اندازه گیری توده بدنی و قد و وزن ، سلامت دهان و‌دندان، و ارزیابی پوست و مو وواکسیناسیون این دانش آموزان توسط مراقب سلامت و پزشک در مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین (ع)، پایگاه بهداشتی جواد الایمه (ع) و خانه های بهداشت سطح شهرستان کوار خبر داد.

دکتر «حسن فرخ» در ادامه گفت: این طرح که به همت واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در حال انجام است تا پایان شهریور ماه ادامه دارد./مرتضی خسروی