• 1398/08/20

ارتقای سطح آگاهی سفیران سلامت شبکه کوار در زمینه خطرسنجی سکته های قلبی، مغزی و سرطان

برنامه خودمراقبتی خانواده با موضوع خطرسنجی سکته های قلبی،مغزی و سرطان با حضور سفیران سلامت ،در مرکزجامع خدمات سلامت امیرالمومنین(ع) کوار برگزارشد.

رنامه خودمراقبتی خانواده با موضوع خطرسنجی سکته های قلبی،مغزی و سرطان با حضور سفیران سلامت ،در مرکزجامع خدمات سلامت امیرالمومنین(ع)کوار برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار،هدف از اجرای این برنامه،افزایش آگاهی و سفیران سلامت در مراقبت از خود و خانواده های در زمینه پیشگیری از کنترل عوامل خطرساز بیماریهای قلبی و عروقی عنوان کرد.

دکتر«سپیده عاشوری»گفت: در این برنامه آموزش های لازم، عوامل تأثیرگذار بر سلامت و روش های خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی تا 10 سال آینده آموزش داده شد.

او اضافه کرد:کارشناسان در این برنامه ضمن آموزش راههای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی به ویژه اصلاح شیوه زندگی، افزایش تحرک بدنی، عدم مصرف دخانیات ،تغذیه و رژیم غذایی مناسب بر اهمیت مراجعه برای انجام خطرسنجی سکته های قلبی و مغزی تاکید نمودند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار با شاره به برگزاری این دوره کلاس آموزشی افزود: اگر بتوانیم در زمینه پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی اقدامات مؤثر و مفیدی انجام دهیم و مردم نیز رژیم‌های غذایی مطلوب داشته باشند و ورزش و تحرکات بدنی را نیز در برنامه روزانه خود بگنجانند می توان به اندازه زیادی از ایجاد و پیشگیری بیماری های قلبی عروقی دیابت ،سرطان و بیماری های مزمن تنفسی کاست.

او بیان کرد:مردم باید به سلامت خودشان بیشتر اهمیت داده و مسئله سلامتی را به طور کلی به عنوان یک هدف اصلی در زندگی خود داشته باشند.

عاشوری،گفت: هم چنین در این برنامه آموزشی کتاب خطرسنجی سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان با هدف اطلاع رسانی پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر شامل سکته‌های مغزی و قلبی و مبارزه با سرطان تحت عنوان خودمراقبتی تهیه و توزیع گردیده تا با مطالعه این راهنما آموزش بینند تا از مراجعات بی مورد به پزشک کاسته شود و به اقتصاد خانواده نیز کمک شود.