• 1399/03/27

ارایه خدمات سلامت در مناطق عشایری کوار

در راستای خدمات رسانی به جمعیت عشایر‌ی کوچ نشین منطقه «پره سیاه» آباده آبگرم شهرستان کوار،اعضای تیم سلامت مرکز جامع سلامت اکبرآبادکوار با هدف آموزش پیشگیری از کروناویروس به محل اسکان عشایر اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس مرکز بهداشت شهرستان کوار با اعلام این خبر گفت: بر اساس قوانین و مصوبات ستاد پیشگیری از بیماری کووید19در شهرستان و تاخیر کوچ بهاره عشایر در این منطقه،تیم سلامت مرکز جامع سلامت اکبرآباد شامل پزشک،ماما،بهورز و کارشناسان بهداشتی با حضور در منطقه «پره سیاه »آباده آبگرم آموزش‌های لازم در زمینه راه‌های انتقال بیماری کووید19 و علائم آن را به عشایر زیر پوشش ارایه دادند.

دکتر«سپیده عاشوری»افزود: در این برنامه علاوه بر ارایه آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی لازم به جمعیت عشایری در زمینه کروناویروس،توزیع بروشور‌های آموزشی در خصوص این بیماری،ویزیت بیماران، مراقبت از زنان باردار و مراقبت از سایر گروه‌های هدف،اجرا شد.

او اضافه کرد: ضدعفونی مخازن و تانکرهای ذخیره آب و چادرهای عشایر با همکاری بهورزان و نیز بررسی وضعیت آب آشامیدنی(کلر سنجی)در این منطقه از دیگر اقدامات برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در مناطق عشایری بود.

رییس مرکز بهداشت شهرستان کوار با اشاره به اینکه هر ساله سلامت عشایر در بدو ورود به شهرستان توسط تیم‌های پزشکی و مراقبان سلامت پایش می‌شوند،افزود: امسال نیز با توجه به شیوع کرونا ویروس این امر با شدت بیشتری انجام غربالگری و کنترل می‌شود.

عاشوری،در پایان به خانوارهای عشایری توصیه کرد: با مشاهده نشانه‌های این بیماری همچون تب،سرفه و تنگی نفس به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا خانه بهداشت مراجعه کنند.