• 1401/11/14
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

ارایه خدمات سلامت جهادگرانه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار در روستای دهشیب به مناسبت دهه فجر

.

اردوی جهادی بهداشتی و درمانی با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، بسیج جامعه پزشکی، خانه هلال و قرارگاه ریحانه النبی، با هدف ارایه خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی رایگان به مردم در روستای "دهشیب" به مناسبت دهه فجر، در شهرستان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن گرامیداشت دهه فجر و پیروزی پر برکت انقلاب اسلامی گفت: گروه جهادی سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با همکاری بسیج جامعه پزشکی، خانه هلال و قرارگاه ریحانه النبی، در اردویی یک روزه، به مناسبت دهه فجر در روستای "دهشیب" در شهرستان کوار خدمات تشخیصی، درمانی، بهداشتی و حمایتی ارایه کردند.

دکتر «امید نیکو» افزود: اعضای جهادگر سلامت این اردوی جهادی که متشکل از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان بود، در زمینه‌های تشخیصی، عمومی درمانی و خودمراقبتی خدمات لازم را ارائه دادند و مراجعه کنندگان ضمن اندازه گیری فشار و قند خون خود، از مشورت های درمانی لازم بهره گرفتند و برای تکمیل روند درمان خود راهنمایی شدند.همچنین با حضور دندانپزشک در این اردوی یک روزه خدمات سلامت دهان و دندان نیز ارایه شد و در بین اهالی روستا و مراجعه کنندگان توزیع دارو نیز پی گرفته شد./مرتضی خسروی