• 1399/05/19

ارایه خدمات رایگان پزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان کوار

رییس مرکز بهداشت شهرستان کوار از ارائه خدمات پزشکی رایگان به مناسبت دهه امامت و ولایت و عیدسعیدغدیرخم در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس مرکز بهداشت کوار با اعلام این خبر گفت:

این برنامه در راستای خدمت‌رسانی به مردم شهربا هدف ارائه خدمات بهتر پزشکی و افزایش سطح سلامت عموم مردم اجرا شد،به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید سعیدغدیرخم مراجعین و بیماران تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان کوار از خدمات ویزیت رایگان پزشکی بهره مند شدند.

دکتر«سپیده عاشوری»افزود: خدمات ارایه شده در برنامه شامل ویزیت ،تزریقات،ارائه مشاوره پزشکی،ثبت اطلاعات در پرونده سلامت،پیگیری ‏درمان و ارجاع به متخصص بود به همت پزشکان مراکزجامع سلامت شهری و روستایی در شهرستان کوار انجام شد.

او اضافه کرد: در راستای اجرای این برنامه بیش از پنجاه نفر از مراجعین تحت پوشش مراکزخدمات جامع سلامت شهری و روستایی موفق شدند در این ایام از مزایای آن بهره مند شوند.