• 1398/07/09

ارایه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به مددجویان کمیته امداد کوار

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار از ارایه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به سالمندان در هفته سالمند،با هدف بهره مندی آنان از خدمات درمانی خبر داد .

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار از ارایه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به سالمندان در هفته سالمند،با هدف بهره مندی آنان از خدمات درمانی خبر داد.

به گزارش" روابط عمومی" شبکه بهداشت درمان کوار ،دکتر«سیپده عاشوری» معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار گفت:به منظور تکریم سالمندان در این هفته با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) 60 مددجوی سالمند تحت پوشش این کمیته از خدمات رایگان پزشکی بهداشتی بهرمند شدند.

او افزود: خدمات ارایه شده در این برنامه برای سالمندان بالای 60سال ویزیت رایگان،مراقبتهای پزشکی فشار خون، قندخون ،مشاوره تغذیه ،تشکیل و تکمیل پرونده الکترونیک،همراه بود.

عاشوری ،اضافه کرد: برگزاری کلاس آموزش بهبود شیوه زندگی سالم در دوران سالمندی و توصیه‌های بهداشتی از دیگر خدمات ارائه شده به مددجویان سالمند این شهرستان بود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به اهمیت تامین سلامت در این گروه از جامعه افزود: پایش سلامت سالمندان از ارکان برنامه های تحول نظام سلامت در بخش بهداشت و درمان بوده و می تواند نقش موثری در کاهش مرگ و میر در این گروه سنی را داشته باشد و همه باید در راستای تحقق این مهّم تلاش کنیم.

او در پایان گفت: امیدواریم با همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با سلامت به ویژه ، اداره ورزش و جوانان و اداره بهزیستی و هم خانواده با توجه به وجود فرهنگ غنی در جامعه اسلامی توجه ویژه ای به موضوع سالمندان داشته باشیم چرا که جمعیت سالمندان در کشور ما روز به روز در حال افزایش است.