• 1398/10/25

ارایه خدمات رایگان به سالمندان ناتوان بیمار در منزل در روستای اکبرآبادکوار

سالمندان ناتوان جسمی در روستای اکبرآباد از توابع شهرستان کوار به همت مرکزخدمات جامع سلامت روستای اکبرآباد در منازل خود ویزیت شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،دکتر«بهمن مرادی»هدف از این برنامه ویزیت رایگان سالمندان ناتوان در منزل را ارتقاء سطح سلامت جسمی، روحی روانی سالمندان عنوان کرد.

مسوول مرکز خدمات جامع سلامت روستای اکبرآباد کوارگفت: در این برنامه دوره بیش از30بیمار سالمند ناتوان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت روستای اکبرآباد توسط پزشکان ،ماماها وبهورز  در منزل خود مورد معاینه رایگان قرار گرفته و مشکلات آنها بررسی شد.

مسوول مرکز خدمات جامع سلامت روستای اکبرآباد کوار افزود: خدمات ارایه شده در این برنامه شامل ویزیت رایگان،مراقبتهای پزشکی فشار خون، بررسی آزمایشات ،تست قندخون،مشاوره تغذیه ،تشکیل و تکمیل پرونده الکترونیک همراه بود.

او با اشاره به اهمیت تامین سلامت در این گروه از جامعه افزود: پایش سلامت سالمندان از ارکان برنامه های تحول نظام سلامت در بخش بهداشت و درمان بوده و می تواند نقش موثری در ناتوانی جسمی در این گروه سنی را داشته باشد و همه باید در راستای تحقق این مهّم تلاش کنیم.

دکتر مرادی در پایان گفت:‌ در بحث سلامت سالمندانی که در روستاها ساکن هستند، برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته تا در خصوص مسائل زندگی،چگونگی و نحوه برخورد با سالمند، آموزش‌های لازم به شخص سالمند و خانواده وی ارایه شود.