• 1399/04/01

ادامه روند ارزیابی رعایت پروتکل های بهداشتی در حوزه امتحانی مدارس شهر کوار

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار از ادامه روند نظارت کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در حوزه های امتحانی مدارس کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس شبکه بهداشت کوار با اشاره به برگزاری آزمون امتحانات پایان سال پایه نهم و دوازدهم،به صورت حضوری گفت: تیم کارشناسان بهداشت این شبکه با حضور در حوزه امتحانی شیوه اجرای پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کروناویروس در مدارس را بر اساس چک لیست های مربوطه پایش کردند.

دکتر«سیدعلی شمس نیا»افزود: در این بازدید علاوه بر آموزش های لازم در مورد راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19 به دانش آموزان و مسوولان، فرایند اجرای امتحانات با رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین دانش آموزان،وضعیت چیدمان صندلی ها، تهویه محل برگزاری آزمون،نحوه ضدعفونی سالن ها و صندلی ها،سرویس های بهداشتی و وسایل حفاظت فردی دانش آموزان بررسی شد.

او،اضافه کرد: پیش از اجرای آغاز امتحانات نشست مشترکی با حضور مدیران،معلمان،کارکنان مدارس و نیروهای خدماتی مدرسه با هدف بررسی اجرای پروتکل های بهداشتی برگزار و نکات مهم بهداشتی به آنان ارایه شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار یادآورشد: با توجه به شرایط حساس جامعه این نظارت ها بصورت مستمر توسط کارشناسان و نیز مربیان بهداشت مدارس تا پایان امتحانات ادامه خواهد داشت.

شمس نیا،در پایان با اشاره به تعامل بسیار خوب با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کوار گفت: تمام تلاش همکارانمان در شبکه یهداشت و اداره آموزش و پرورش شهرستان در مدارس این است که دانش آموزان با آرامش و بدون نگرانی امتحانات حضوری را پشت سر بگذارند.

این بازدیدها با حضور کارشناسان واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس،بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و کارشناسان مبارزه با بیماری های واگیر انجام شد.