• 1399/04/17

اختصاص یک دستگاه یونیت پیشرفته دندانپزشکی به ارزش یک میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

در راستای توسعه خدمات سلامت دهان و دندان در شهرستان کوار و همسو با طرح تحول نظام سلامت یک دستگاه یونیت پیشرفته دندانپزشکی به ارزش یک میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار اختصاص یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اعلام این خبر گفت: براساس نیاز شهرستان به امکانات و تجهیزات پزشکی و پیگیری ‌های مجدانه مسوولین شبکه بهداشت و فرماندارمحترم شهرستان و توجه ویژه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این شهرستان درراستای اجرای طرح تحول سلامت و ارائه خدمات با کیفیت دندانپزشکی یک دستگاه یونیت دندانپزشکی مدل Sunten به ارزش یک میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان شهرستان کواراختصاص یافت.

دکتر«سید علی شمس نیا»افزود: این دستگاه، دسترسی مناسب تر گروه‌های هدف در برنامه سلامت دهان و دندان شامل کودکان تا سن 14 سالگی، مادران باردار، مادران شیرده تا یک سال و سالمندان در ابعاد بیشتر را میسر می سازد .

🔻رییس شبکه بهداشت و درمان کوار یادآورشد: امکانات این دستگاه شامل 9حافظه داخلی،سیستم ایمنی anti crash،نگاتوسکوپ عریض ،کراشوار با امکان اتوکلاو تا دمای 134 درجه سانتی گراد،تاچ کنترل ضد آب و ضد اسید و دیگر امکانات پیشرفته به روز می باشد.

او در پایان افزود: با پیگیری های صورت گرفته این دستگاه در روز دوشنبه شانزدهم تیرماه سال جاری به شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار تحویل گردید و انشالله بزودی درمرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین (ع) مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و مردم شریف شهرستان می توانند از خدمات آن استفاده نمایند.