• 1398/05/27

اجرای کمپین های ویژه ارتقای ایمنی ترافیک و پیشگیری از حوادث ترافیکی در شهریور ماه 98 شهرستان کوار

این نشست در راستای ارتقای ایمنی و پیشگیری از تصادفات و کاهش آمار جانباختگان و قربانیان حوادث ترافیکی برگزارشد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار «معصومه کاظمی» هدف از تشکیل و راه اندازی این کمپین آگاه سازی و حساس سازی جامعه نسبت به خطر تصادف و تبعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی عنوان کرد.

کارشناس مسوول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیرشبکه بهداشت و درمان کوار،ضمن اشاره به آمار و ارقام مربوط به حوادث ترافیکی در تابستان 97 در شهرستان بر اهمیت راهبرد درست ترافیک تاکیدکرد و افزود: به استناد آمار رسمی پزشکی قانونی کشور در شهریور ماه هر سال شاهد بیشترین آمار قربانیان حوادث ترافیکی هستیم.

کاظمی،با بیان اینکه کمپین ارتقای ایمنی ترافیک در جهت کاهش تصادفات ماه پایانی فصل تابستان هر ساله برگزار می شود افزود: ایمنی و پیشگیری از وقوع حوادث از جمله مواردی است که نیاز به اندیشه، طراحی و برنامه‌ ریزی دارد و تلاش در راستای تامین، حفظ و ارتقای ایمنی شهروندان، رسالتی بزرگ و ارزشمند بر عهده دستگاه های اجرایی این شهرستان است.

او در ادامه گفت: باید بگویم فصل تابستان پرترددترین فصل سال است و در این میان در ماه شهریور شاهد بیشترین میزان تردد مسافران هستیم که لازم است اقدامات و هماهنگی های لازم در راستای کاهش سوانح جاده ای با دیگر دستگاه ها اجرایی شهرستان صورت بگیرد.

او با اشاره به کمپین آموزش و اطلاع رسانی ایمنی ترافیک شهریور،اظهار کرد: حلقه مفقود شده جامعه ما پیرامون مسئله ترافیک، آموزش و افزایش آگاهی عمومی است و ضروری است تا شهروندان را آموزش داده و با فرهنگ سازی، معضلات و خطرات ناشی از ترافیک و تصادفات را کاهش دهیم.

در ادامه«احمد رضا آزادی»مسوول اورژانس 115شهرستان کوار با بیان اینکه عوامل سازمان های امدادی از جمله آمبولانس و تکنسین های اورژانس 115 در طول مسیر سفر،در ایجاد احساس آرامش و امنیت ، نقش بسزایی دارد به عملکرد اورژانس در میزان پوشش دهی خدمات اورژانس در حوادث ترافیکی نیز اشاره کرد.

در این نشست بر اطلاع رسانی عمومی در نماز جمعه، روزنامه ها و هفته نامه ها و درج پیام های ایمنی در اماکن با هدف آگاهی بخشی عمومی در جامعه تأکیدشد.