• 1399/06/25
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

اجرای طرح سنجش دانش آموزان افاغنه در کوار

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار گفت: کودکان و نوجوانان اتباع افغانه در شهرستان کوار با رعایت پروتکل های بهداشتی مورد سنجش سلامت قرار گرفتند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوارگفت: کودکان و نوجوانان اتباع افغانه در شهرستان کوار با رعایت پروتکل های بهداشتی مورد سنجش سلامت قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،معاون بهداشتی شبکه کوار،با اعلام این خبرگفت: طرح سنجش سلامت و ایمن سازی گروه سنی 6 تا 18 سال دانش آموزان افاغنه دوره های ابتدایی و متوسطه با رعایت پروتکل های بهداشتی در مرکز خدمات جامع سلامت امیر المومنین (ع) آغاز شد.

دکتر«سپیده عاشوری»افزود: این دانش آموزان از طریق دفاتر وکالت مهاجران خارجی معرفی و در مراکز بهداشتی از نظر ابتلابه بیماری های واگیر و غیرواگیر به طور کامل معاینه شده و مورد بررسی قرار می گیرند.

او،با اشاره به روند ثبت نام این دانش آموزان در مدارس افزود: دانش آموزان مراجعه کننده بر اساس فرم های سنجش سلامت و ایمن سازی بدو ورود به مدرسه، مراقبت می شوند و بعد از اتمام مراقبت و تکمیل برنامه های مربوطه، دانش آموزان به مدارس تحت پوشش مراجعه و ثبت نام می کنند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت کوار یادآورشد: اجرای معاینات دانش آموزان اتباع خارجی در شهرستان کوار که گروه های گروه های سنی مقطع دبستان و دبیرستان  در بر می گیرید تا شهریور ماه ادامه داد.

عاشوری،هدف از اجرای این طرح را سنجش سلامت دانش آموزان افاغنه و بررسی و تشخیص اختلالات و بیماری‌های جسمانی آنان عنوان کرد.

طرح معاینات دانش آموزان افغانه در شهرستان با همکاری شبکه بهداشت و درمان، اداره آموزش و پرورش،اداره اتباع و امور مهاجرین خارجی شهرستان صورت می گیرد.