• 1403/08/06
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شهرستان کوار

اثرات مفید نان کامل بر سلامتی

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان کوار ،به مناسبت روز جهانی غذا کارشناسان تغذیه این شبکه با برگزاری آموزش در گروههای مختلف به اثرات مهم مصرف نان کامل در سلامتی افراد اشاره کردند.

دکتر "آرش اسفندیاری"معاون شبکه بهداشت ودرمان کوار در این زمینه گفت: بهترین نانی که از آرد گندم میتوان تهیه کرد نان کامل است. نان کامل از آردی تهیه میشود که هر سه بخش دانه گندم(سبوس،جنین و آندوسپرم) در آن حفظ میشود و چنین نانی از پروتیین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیاز های جامعه به مواد مغذی را تامین کند. همچنین نان کامل از منابع اصلی تامین فیبر است که وجود آن در تضمین کارکرد طبیعی دستگاه گوارش انسان ضروری است.مصرف غلات کامل کاهش خطر بیماریهای دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی، چاقی،  بیماریهای گوارشی، مشکلات متابولیکی و برخی از سرطان ها را به دنبال دارد. اما با وجود فواید بسیاری که نان کامل دارد، درصد بالای سبوس گیری و حذف جنین در تولید آرد برای انواع نان های سنتی و فانتزی رخ میدهد.

او از زحمات کارشناسان تغذیه این شهرستان در برگزار نمودن این دوره ها قدردانی نمود.

  • گروه خبری : اخبار,پیام سلامت,اخبار واحدها
  • کد خبری : 111597
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید