• 1398/06/26

آیین بزرگداشت روز بهورز در شهرستان کوار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،« اشکان کاظمی» فرماندارشهرستان کوار با تبریک این روز و قدردانی از تلاشهای بهورزان و نقش آنان در توسعه بهداشت و درمان ،وظیفه بهورزان در راستای ارتقاء سلامت مردم روستا بسیار مهم و ارزنده برشمرد.

فرماندار شهرستان کوار اظهار داشت: امروزه به وضوح می‌بینیم که نتایج عملکردهای صادقانه، شایسته، دلسوزانه و خودجوش بهورزان باعث کاهش میزان مرگ و میر کودکان زیر 5 سال و به خصوص زیر یک سال و مادران باردار و کاهش فراگیر بیماری‌های مسری و واگیردار در بین جامعه شده است.

او اضافه کرد: آموزش‌های ارایه شده به مردم از سوی بهورزان باعث افزایش میزان سلامت خانواده‌ها و جامعه و کاهش موثر ابتلا به بیماری‌های عفونی و همچنین کاهش حوادث ترافیکی و مسایل و مشکلات اجتماعی خانواده‌ها را سبب شده است.

کاظمی،تاکید کرد: بهورزان باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که خدمات سلامت از روستاها آغاز می شود و هرچه ما در این حوزه بتوانیم با کیفیت تر عمل کنیم به طور حتم سطح سلامت و بهداشت کل جامعه بهتر خواهد شد.

در این همایش دکتر«سید علی شمس نیا» رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با تقدیر از تلاش‌ها و فعالیت بهورزان، نقش بهورزان در سلامت جامعه روستائی بعنوان یک الگو یادکرد .

او گفت: بهورزان خیرین سلامت واقعی هستند،آنان زمان وفرصت زندگی خود را وقف ارایه خدمت بهداشتی ودرمانی مردم روستا می کنند و امروز ارتقا ء سطح سلامتی جامعه و مادران و کودکان مدیون تلاش های تاثیرگذار آنان است.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به اینکه بهورزان از دل مردم روستاهایی که در آن زندگی می کنند انتخاب می شوند اظهار داشت: بهورزان با اراده و انتخاب مردم روستا پا به عرصه ی خدمت می گذارند و در طی خدمت خود، خدمات بزرگی شامل واکسیناسیون ،مراقبت از بیماریها ،خدمات بهداشت محیط وحرفه ای و آموزش بهداشت و خدمات سر شماری و آمار جمعیتی و سایر خدمات را به مردم میرسانند.

در ادامه «حمید دهقان» کارشناس مسوول ستاد گسترش شبکه بهداشت ودرمان کوار به ارائه گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان کوار پرداخت و خواستار ادامه روند رو به رشد شبکه در ارائه خدمات به شهروندان شد.

در این آیین از تلاش بهورزان شبکه بهداشت و درمان کوارتقدیر شد.