• 1403/07/22
روابط عمومی شهرستان کوار

آیین بزرگداشت بهورزان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان کوار

آیین بزرگداشت بهورزان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان کوار، با حضور مسئول امور بهورزی معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، رئیس ، معاون و کارشناس مسئول ستاد گسترش شبکه بهداشت ودرمان و همچنین جمعی از کارکنان بهورز شاغل در این شبکه روز 21 مهرماه درتالار ایران زمین  این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، دکتر "حسین فرخ" رئیس این شبکه گفت:
امسال آئین بزرگداشت روز بهورز با تاخیر چند هفتگی به دلیل رخدادهای اخیر در کشور برگزار شد. جایگاه بهورزان به عنوان طلایه داران نظام سلامت جایگاه ویژه‌ای است. بهورزان سطح نخست خدمات را در شرایطی به گیرندگان خدمت ارائه میدهند که خلاصه‌ای از خدمات مراقبت‌های گروه‌های مختلف سنی، مبارزه با بیماری ها، بهداشت محیط، واکسیناسیون و بسیاری از وظایف دیگر بر عهدهٔ این گروه است. ما قدردان زحمات این عزیزان هستیم و امیدواریم با تدابیر وزارت بهداشت شاهد گسترش خدمات ایشان در روستاها باشیم.
مهندس" احد امیری "مسوول امور بهورزی معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز نیز ضمن حضور در این برنامه، از عملکرد بهورزان شبکه بهداشت و درمان کوارتقدیر کرد و گفت:
خوشبختانه در کوارهمواره شاهد عملکرد بسیار خوب تیم بهورزی بوده‌ایم و امیدواریم بتوانیم با پیگیری امور رفاهی و پرسنلی بهورزان و با بهسازی خانه‌های بهداشت شاهد رضایتمندی هر چه بیشتر این عزیزان باشیم.
او همچنین ضمن تقدیر از بهورز نمونه این شهرستان ، از توجه ریاست شبکه بهداشت و درمان کوار به جایگاه بهورزان و تلاش ایشان برای بهبود زیرساخت‌ها تقدیر کرد.
در پایان این مراسم از بهورزان حاضر با اهدای لوح تقدیر و هدایا قدردانی به عمل آمد.پایان خبر
کریمی