• 1399/06/25
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

آیین بازگشایی مدارس کوار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس شهرستان کوار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با نظارت مستقیم کارشناسان بهداشت شبکه کوار نواخته شد.

زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس شهرستان کوار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظارت مستقیم کارشناسان بهداشت شبکه کوار نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، کارشناس مسوول سلامت نوجوانان و جوانان شبکه با اعلام این خبر گفت: آیین بازگشایی در مدارس شهرستان کوار با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و دستور العمل ستاد ملی کرونا با حضور دانش آموزان تمامی مقاطع در شهرها و روستاهای شهرستان کوار با نظارت مستقیم کارشناسان بهداشت شبکه کوار برگزار شد.

«خاتون مسرور»افزود: این نظارت ها از روز های پیش با بازدید و کنترل وضعیت آمادگی مدارس آغاز شده بود، تیم بهداشتی این شبکه با حضور در مراسم بر اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در فضاهای آموزشی نظارت و ارزیابی کردند.

او اضافه کرد: در این برنامه علاوه بر آموزش های لازم در مورد راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19 به دانش آموزان و مسوولان، بر لزوم رعایت فاصله دست کم یک تا دو متری بین دانش آموزان و میز معلم با دانش آموزان و تهویه مناسب فضای آموزشی، تاکید شد.

کارشناس مسوول سلامت نوجوانان و جوانان شبکه کوار،با اشاره به اینکه تمام و پروتکل های بهداشتی از سوی وزارت بهداشت به تمامی مدارس و آموزش و پرورش این شهرستان ابلاغ شده است به مدیران مدرسه تاکید کرد: برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در بین دانش آموزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای آن توسط کارکنان، معلمان و دانش آموزان را به دقت تحت نظارت داشته باشند تا خطری متوجه دانش آموزان نشود.

مسرور،در پایان از خانواده ها درخواست کرد: تا با آموزش هرچه بیشتر بهداشت فردی و پروتکل های بهداشتی به فرزندان خود، مسئولین را یاری نمایند.