• 1399/05/21

آئین بزرگداشت روز خبرنگار در کوار برگزار شد

آیین بزرگداشت هفدهم مردادماه روز خبرنگار با حضور امام‌جمعه، فرماندار،رییس شبکه ومسئولان ادارات شهرستان کوار در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار و از خبرنگاران و مدیران مسئول نشریات محلی این شهرستان تجلیل شد.

آئین بزرگداشت هفدهم مردادماه روز خبرنگار با حضور امام‌جمعه، فرماندار،رییس شبکه ومسئولان ادارات شهرستان کوار در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار و از خبرنگاران و مدیران مسئول نشریات محلی این شهرستان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،فرماندار شهرستان کوار در این مراسم با گرامیداشت و تبریک روز خبرنگار به‌ تمامی فعالین عرصه قلم و خبرنگاری،گفت: یکی از ضروریات اجتناب ناپذیر جامعه امروز اطلاع رسانی است که این رسالت خطیر توسط خبرنگاران انجام می شود.

«اشکان کاظمی »با قدردانی از فعالیت چشمگیر اصحاب رسانه‌شهرستان کوار در اطلاع‌رسانی اخبار و گزارش‌ها در روزهای کرونایی گفت: تلاش و آگاه‌سازی جامعه از سوی خبرنگاران در کنار مدافعان سلامت برای پیشگیری و کنترل شیوع بیماری کرونا ستودنی است و باید قدردان این قشر بود.

او افزود: اصحاب رسانه در اطلاع رسانی در خصوص مقابله با ویروس کرونا نیز به شکل عالی و به موقع وارد عمل شدند و توانسته‌اند با یک نگاه متفکرانه بستری را به وجود آورند که اطلاعات به صورت صحیح به مردم منتقل شود.

در ادامه رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با قدردانی از زحمات خبرنگاران و عکاسانی که به صورت میدانی و ویژه‌ای اخبار مربوط به بحران کرونا را از طریق کمپین رسانه‌ای کرونا و فضای مجازی پوشش دادندگفت: اهالی اصحاب رسانه در این شهرستان مانند همیشه پیشرو در اطلاع‌رسانی صحیح، دقیق و به موقع در بحران بودند.

او با اشاره به اینکه خبرنگاران در خط مقدم جنگ با کرونا در کنار مردم و مسوولان بودند ادامه داد: خبرنگاران از اولین روزهای شیوع کرونا با تشکیل اتاق فکر برای پیشگیری از شیوع این بیماری در آگاه سازی مردم،کمک به ترویج شعار در خانه ماندن، همکاری با کمپین‌ها نقشی اساسی داشتند.

دراین آیین از خبرنگار و فعال حوزه رسانه شهرستان با اهدای لوح قدردانی شد.