• 1398/07/03

کارکنان کوار در سوگ شهادت پیشوای چهارم شیعیان

در سالروز شهادت امام زین العابدین(ع)، مراسم عزاداری آن امام همام با حضور کارکنان مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،در این مراسم پیش از عزاداری و نوحه سرایی در وصف امام چهارم شیعیان(ع)حجه الاسلام «ابراهیم راستی» با تسلیت این روز به نقش مهم امام سجاد(ع) در زنده نگه داشتن قیام عاشورا پرداخت و اظهار داشت:این امام مظلوم 35 سال پس از واقعه عاشورا زندگی کردند و در این مدت اقدامات بسیاری برای رساندن پیام عاشوراییان به مردم انجام دادند.

او با اشاره به تلاشهای امام سجاد برای شناساندن نهضت عاشورا به مردم،افزود: امام سجاد (ع) در دوران حیات با برکت خود با تحمل مصیبتهای فراوان تلاش کرد تا حادثه عاشورا از تحریف در امان بماندتا این حادثه که یادآور ظلم و ستم دستگاه بنی امیه و مظلومیت امام حسین و یارانش است برای همیشه زنده بماند.

حجت‌الاسلام راستی، گفت: محور اصلی فعالیت‌های امام سجاد(ع) بعد از واقعه عاشورا زنده کردن یاد خدا در دل مردم و ارتباط دادن آن ها با خالق هستی بود و برای رسیدن به این هدف از ابزار دعا و مناجات استفاده کردند.

در ادامه،در این مراسم مداحان و ذاکرین اهل بیت (س) به مرثیه‌خوانی و نوحه‌سرایی بر مصائب حضرت سیدالشهداء و امام سجاد علیهما السلام پرداختند.

• گروه خبری :