• 1403/06/05
شبکه بهداشت ودرمان کوار

پیام رئیس و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کوار به مناسبت روز داروساز

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، در متن پیام دکتر "حسین فرخ" و "آرش اسفندیاری بیات" آمده است:

در تکمیل زنجیره ارزشمند درمان برای یک بیمار دردمند، بدون شک، داروساز یکی از اصلی ترین حلقه های به هم تنیده شده و موثر مورد نیاز در این مسیر مقدس است که در تلاش برای شفای بیمار، نقشی بی مانند دارد.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد و داروسازان با استفاده از دانش و مهارت حرفه ای، در این راستا گام هایی بلند برداشته اند.

روز داروساز را به جامعه داروسازان شهرستان کوار به ویژه داروسازان شاغل در شبکه بهداشت و درمان تبریک عرض نموده و امیدواریم در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان هاست، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.کریمی