• 1401/10/27
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از پایش و ارزیابی ستاد شبکه بهداشت و درمان کوار و مراکز بهداشتی تحت پوشش توسط کارشناسان واحد واگیر دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی شیرازخبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از پایش ستاد شبکه بهداشت و درمان کوار و مراکز بهداشتی تحت پوشش، آزمایشگاه بیماری های واگیر و مراکز کمپین واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال و بیماریابی سل اتباع بیگانه با تاکید بر طرح کمپین واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال و بیمار یابی سل توسط مهندس خاتمی فر با هدف ارزیابی عملکردی واحد ها و بررسی نیازمندی ها و همچنین روند اجرای طرح خبر داد.

دکتر «حسین فرخ» در ادامه گفت: این بازدید به همت واحد پیشگیری و مراقبت بیماری های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار پیگیری شد./مرتضی خسروی