• 1401/02/20
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

پاکسازی طبیعت توسط دانش آموزان یکی از مدارس حاشیه شهرستان کوار به مناسبت هفته سلامت

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از پاکسازی طبیعت توسط دانش آموزان یکی از مدارس مقطع ابتدایی حاشیه شهرستان کوار به مناسبت هفته سلامت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن گرامی داشت هفته سلامت با شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما" از پاکسازی طبیعت توسط دانش آموزان یکی از مدارس مقطع ابتدایی حاشیه شهرستان کوار به مناسبت هفته سلامت خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، گفت: این فعالیت با هدف گرامیداشت هفته سلامت و همچنین فرهنگسازی عمومی جهت ارج نهادن به پاکیزگی محیط زیست انجام گرفت.
او در پایان گفت: در طی این پاکسازی محیط زیست مطالب آموزشی شامل اهمیت تفکیک زباله و پاک نگه داشتن محیط زندگی به دانش آموزان مقطع ابتدایی ارائه شد که این فعالیت به همت واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان با همکاری واحد سلامت نوجوانان و مدارس شهرستان کوار انجام شد./مرتضی خسروی