• 1398/07/15

ممنوعیت تبلیغ کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی در کوار

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت بررسی راهکارهای ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت مردم برگزارشد

نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت بررسی راهکارهای ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت مردم برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان کوار، در نشستی با حضورامام جمعه و معاون فرماندار، مسوولان سلامت و اعضای کارگروه سلامت شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداربرگزارشد، آثار سوء تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت مردم در حوزه سلامت که درفضای مجاری،روی بیلبوردها، چراغ های نئون و تابلوهای رنگارنگ در سطح شهرها منتشر می شود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر لزوم ساماندهی این تبلیغات تاکید شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کواردرتوضیح وضعیت کالاهای آسیب‌رسان، گفت: کالاهای آسیب‌رسان به دلایل مختلف به راحتی در دسترس مردم قراردارد و بهترین روش برخورد با تبلیغات کالاهای آسیب رسان، آگاه‌سازی مردم است

او تاکید کرد: به طورحتم قانون ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب رسان یکی از قوانین موثر درحفظ سلامتی شهروندان جامعه است.

شمس نیا ،اضافه کرد: امنیت غذایی جامعه باید به صورت خیلی جدی حمایت شود و در این مسیر، نظارت ها باید با هماهنگی بین بخشی صورت گیرد تا اثر مناسبی بر جای بگذارد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به تبعات مصرف این اقلام برای سلامت، ابراز امیدواری کرد که دستگاه های مربوطه هر چه سریعتر نسبت به ممنوعیت تبلیغ کالا و اقدام آسیب رسان سلامت اقدام کنند.

در این جلسه فهرست کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت براساس ابلاغ جدید اعلام و اقدامات انجام گرفته توسط کارشناس بهداشت  نیز گزارش شد.

در ادامه این نشست اعضای کارگروه سلامت درخصوص راهکارهای پیشنهادی، آمادگی خود را برای اجرای ماده قانونی اعلام کردند.