ارایه خدمات سلامت در مناطق عشایری کوار

ارایه خدمات سلامت در مناطق عشایری کوار

در راستای خدمات رسانی به جمعیت عشایر‌ی کوچ نشین منطقه «پره سیاه» آباده آبگرم شهرستان کوار،اعضای تیم سلامت مرکز جامع سلامت اکبرآبادکوار با هدف آموزش پیشگیری از کروناویروس به محل اسکان عشایر اعزام شد.

واحد صنفی متخلف در کوار تعطیل شد

واحد صنفی متخلف در کوار تعطیل شد

یک واحد کافی شاپ در شهرستان کوار به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی در پی شیوع کرونا، و بی توجهی به توصیه‌های کارشناسان در این زمینه، تعطیل شد.

تاکید بر ارائه خدمات شایسته دارویی به مراجعان و بیماران در نشست هم اندیشی با حضور داروسازان  شهرستان کوار

تاکید بر ارائه خدمات شایسته دارویی به مراجعان و بیماران در نشست هم اندیشی با حضور داروسازان شهرستان کوار

.در راستای برنامه جامع مدیریت خدمات دارویی در داروخانه ها ،نشستی با حضور مسئولین فنی و موسسین داروخانه ها،با هدف ساماندهی و بررسی آخرین وضعیت روند ارائه خدمات دارویی در داروخانه ها شهرستان کوار برگزار شد.

ادامه نظارت و بازرسی از اصناف فعال شهرستان کوار

ادامه نظارت و بازرسی از اصناف فعال شهرستان کوار

در راستای اجرای مرحله دوم طرح فاصله گذاری هوشمند،کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای شبکه کوار از واحدهای کارگاهی،صنعتی و کارخانجات شهرستان کوار طبق چک لیست ارسالی وزرات بهداشت بازدید کردند

تعطیلی دو واحد صنفی متخلف در کوار

تعطیلی دو واحد صنفی متخلف در کوار

کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان کوار از تعطیلی دو واحد صنفی متخلف به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی در این شهرستان خبر داد.

در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان هم زمان با روز قدس،آیین عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان کوار با رعایت کامل پروتکل بهداشتی با نظارت مستقیم کارشناسان بهداشت محیط شبکه کوار برگزارشد.

اقدامات بازرسان شبکه بهداشت و درمان کوار بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مدارس این شهرستان

همزمان با بازگشایی مدارس با حضور اختیاری دانش‌آموزان، تیم‌های بازرسی شبکه بهداشت کوار با حضور در مدارس این شهر از روند بازگشایی مدارس شهرستان با رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد کرونا بازدیدکردند.