• 1401/11/08
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

.

به مناسبت سیزدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار "حال خوب، با وزن مناسب" جشنواره غذاهای محلی در روستای قنات با حضور دانش آموزان و کارکنان دبیرستان شهدای قنات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار ضمن گرامی داشت سیزدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار "حال خوب، با وزن مناسب" گفت: به مناسبت سیزدهمین بسیج ملی تغذیه، جشنواره غذاهای محلی با هدف احیا و ترویج غذا در روستای قنات با حضور دانش آموزان و کارکنان دبیرستان شهدای قنات برگزار شد.

دکتر «حسین فرخ» گفت: احیای غذا های محلی با توجه به تناسب این غذاها با جغرافیا و محیط زندگی و سبک زندگی اهالی این مناطق مورد اهمیت است و باید برای ترویج غذا های محلی و جایگزینی آنها به جای فست فود ها تلاش کرد.

او در ادامه گفت: این جشنواره غذاهای محلی به همت واحد تغذیه به اجرا در آمد./مرتضی خسروی