• 1398/08/13

تجلی حضور کارکنان کوار در راهپیمایی 13 آبان

همزمان با حضور مردم ولایت مدار ایران اسلامی در راهپیمایی سیزده آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی،کارکنان شبکه بهداشت و مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی با حضور پرشور خود روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوارر،این مراسم راس ساعت9 صبح از میدان شهدا شهر کوار شروع و تا تجمع در مصلای نماز جمعه ادامه داشت،رییس شبکه،کارکنان شبکه بهداشت و مرکز آموزش مهارتی و حر فه ای علوم پزشکی همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان و با سر دادن شعارهای " مرگ بر استکبار "،"مرگ بر آمریکا "،"مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آل سعود "بار دیگر با آرمان های امام(ره)، مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در حاشیه این راهپیمایی رییس شبکه بهداشت و درمان کوار در جمع راهپیمایان گفت: سیزدهم آبان از روزهای مهم وتاریخی انقلاب شکوهمند اسلامی است که در آن وقایعی مهم اتفاق افتاد و ریشه این رویداها در دشمنی دیرینه استکبار جهانی بویژه آمریکای جنایتکار علیه اسلام ناب محمدی (ص) و انقلاب است.

دکتر«سید علی شمس نیا« ادامه داد:حضور پرشور کارکنان ادارات،دانش آموزان و مردم عزیز در این راهپیمایی یک پیام بزرگ دارد و این است که آمریکا بداند مردم ایران به آرمانهای انقلاب اسلامی پایبند می باشند و هیچگاه تسلیم خواسته های نامشروع دولت مستکبر آمریکا نخواهند شد.

پشتیبانی امدادی همراه با دو دستگاه آمبولانس از سوی اورژانس فوریتهای پزشکی 115کوار از دیگر برنامه های شبکه بهداشت و درمان کوار در این روز بود .