• 1401/06/04
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

به مناسبت هفته دولت انجام شد؛ افتتاح پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهدای نوروزان کوار

.

پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهدای نوروزان تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با حضور معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری فارس، نماینده مردم شهرستان های کوار خرامه و سروستان و مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن گرامیداشت هفته دولت از افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهدای نوروزان با حضور دکتر «اسماعیل محبی پور» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، مهندس « عبدالعلی رحیمی» نماینده مردم شهرستان های کوار خرامه و سروستان و دکتر «صادق سید نعمتیان» مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خیر داد.

دکتر «امید نیکو» افزود: مساحت زیر بنای مرکز خدمات جامع سلامت شهدای مظفری را 445 مترمربع عنوان کرد و با بیان اینکه محل تامین اعتبار این پروژه از اعتبارات دانشگاهی است، اعتبار هزینه شده برای این پروژه را 25 میلیارد ریال دانست.

او در پایان گفت: در انتهای این آیین از تلاشگرانی که برای ساخت این مجموعه تلاش کردند تقدیر شد./مرتضی خسروی