• 1398/08/22

به مناسبت روز جهانی دیابت در کوار جشنواره صبحانه سالم برگزار شد

جشنواره صبحانه سالم درمدرسه دخترانه عفاف (مقطع ابتدایی)با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کوار برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوارگفت: این جشنواره به مناسبت هفته دیابت با همکاری اداره آموزش و پرورش و با هدف اطلاع رسانی از بیماری خاموش (دیابت) برگزار شد،دانش آموزان ضمن صرف صبحانه ، واهمیت تاثیر آن در یادگیری و جلوگیری از چاقی که یکی از عوامل خطر بیماری دیابت می باشد آشنا شدند.

دکتر«سپیده عاشوری»افزود: در این برنامه معرفی غذاهای سالم هم چنین مضرات برخی غذاها به لحاظ نحوه پخت، مواد تشکیل دهنده از سوی کارشناسان بهداشت آموزش داده شد.

او، با اشاره به گسترش بیماری دیابت در کشور، توجه به این بیماری را بیش از پیش ضروری عنوان کرد و یادآور شد تغذیه سالم در پیشگیری و درمان دیابت تاثیر بسزایی دارد.

رئیس مرکز بهداشت کوار در پایان تاکید کرد: به لحاظ تغذیه غلط و استفاده بیش از حد چربیها، نمکها و غذاهای آماده، بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، فشارخون، دیابت، سرطان و چاقی که در جامعه گسترش یافته است برای رفع این معضل می بایست رعایت اصول تغذیه مناسب به کودکان آموزش داد.

• گروه خبری :