• 1401/11/19
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

به مناسبت دهه فجر انجام شد؛ افتتاح پروژه خانه بهداشت حضرت فاطمه الزهرا(س) طسوج

.

پروژه خانه بهداشت حضرت فاطمه الزهرا(س) طسوج تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نماینده مردم کوار، خرامه و سروستان در مجلس شورای اسامی و فرماندار کوار همزمان با دهه فجر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی با برکت انقلاب اسلامی از افتتاح و بهره برداری خانه بهداشت حضرت فاطمه الزهرا(س) طسوج تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان کوار با حضور دکتر «عباس رضاییان زاده» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مهندس «عبدالعلی رحیمی» نماینده مردم کوار خرامه و سروستان در مجلس شورای اسامی و مهندس «سعید خانی» فرماندار کوار خبر داد.

دکتر «امید نیکو» افزود: مساحت زیر بنای خانه بهداشت حضرت فاطمه الزهرا(س) طسوج 100 مترمربع و اعتبار هزینه شده برای این پروژه 11 میلیارد ریال است که این اعتبار از محل اعتبارات دانشگاهی برای این پروژه تامین شده است.

او در پایان گفت: در انتهای این آیین از تلاشگرانی که برای ساخت این مجموعه تلاش کردند تقدیر شد./مرتضی خسروی