• 1402/02/05
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

برگزاری نشست هماهنگی هفته ملی سلامت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از برگزاری نشست هماهنگی هفته ملی سلامت با شعار "سلامت برای همه با پزشکی خانواده" در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با حضور مسیولین واحدهای مربوطه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن تاکید بر نقش پزشکی خانواده در بهبود سلامت آحاد جامعه از برگزاری نشست هماهنگی هفته ملی سلامت با شعار "سلامت برای همه با پزشکی خانواده" در حضور کارشناسان و مسیولان واحدهای ستادی شبکه بهداشت خبر داد.

دکتر «حسین فرخ» در ادامه گفت: طی این نشست که با هدف همفکری در راستای بالا بردن آگاهی عمومی مردم در خصوص نقش پزشکی خانواده در تامین سلامت جامعه برگزار شد، تمامی اعضا پیشنهادات خود را جهت هر چه پرشورتر برگزار کردن هفته ملی سلامت از تاریخ 9 تا 15 اردیبهشت ایراد کردند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان کوار در پایان گفت: طی این نشست که برای هماهنگی هفته ملی سلامت برگزار شد؛ مصوباتی همچون برپایی غرفه های سلامت با حضور پزشک و پرستار در سطح شهر برای ارای مشاوره های پزشکی و اندازه گیری فشار و قندخون، ارایه مشاوره های بهداشت روان، ارایه کلاس های آموزشی سلامت خانواده و فرزندآوری، آموزش در مدارس سطح شهرستان، برگزاری اردو جهادی، برگزاری پیاده روی همگانی و بازدید از اصناف و اماکن تصویب شد که در هفته ملی سلامت اجرا خواهد شد./مرتضی خسروی