• 1399/12/04
به گزار ش روابط عمومی مرکز آموزش مهارتی و حر فه ای علوم پزشکی

برگزاری دوره آموزش تزریقات و پانسمان در مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پرشکی

معاون مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی از برگزاری آموزش حضوری مهارت آموزان «دوره تزریقات و پانسمان» با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی خبر داد.

برگزاری دوره آموزش تزریقات و پانسمان در مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پرشکی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی،معاون آموزشی مرکز با اعلام این خبر گفت: سومین مرحله آموزش حضوری مهارت آموزان «دوره تزریقات و پانسمان» در رشته ها و مقاطع مختلف بهداشتی ،با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی در مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی برگزار شد.

«محمد افشار» افزود: این دوره زیر نظر معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیرازبرگزار می گردد، مهارت آموزان کاردان و کارشناس بهداشتی، مراقبان سلامت به صورت کاملا علمی و تخصصی با استفاده از دوره آموزش حضوری تزریقات و پانسمان با علل زخم های ایجاد شده آشنا می شوند

او اضافه کرد: این دوره آموزشی در مدت ده روز می باشد در صورت قبولی در آزمون توسط مرکز آموزش مرکز مهارتی گواهینامه دوره اعطاء می گردد.

معاون آموزشی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی مهمترین هدف از اجرای این برنامه آموزشی را مهارت آموزی کارشناسان بهداشتی در راستای اجرای خدمات منطبق طرح پزشک خانواده در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی فارس عنوان کرد.

او در پایان با بیان اینکه سلامت مهارت آموزان در اولویت برنامه ریزی های قرار دارد،افزود: بر اساس راهنمای تمام پروتکل‌ های بهداشتی با در نظر گرفتن فاصله استاندارد، کار چیدمان صندلی کلاس های درسی، ضدعفونی کردن کلاس ها و اطلاع‌ رسانی لازم درباره رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی ستاد سایت انجام شد.