• 1400/07/26

بازدید مسئولین استانی واکسیناسیون کووید 19 از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

کارشناسان و مسئولین واکسیناسیون کرونا در ستاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن بازدید از مرکز واکسیناسیون بیماری کووید 19 شهرستان، طی جلسه ای با حضور رئیس و کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان، مسائل مربوطه را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رئیس شبکه بهداشت و درمان گفت : مسائل و مشکلات مربوط به واکسیناسیون بیماری کووید19 با حضور کارشناسان استانی این طرح، بررسی گردیده و طی جلسه ای در دفتر رئیس شبکه، تصمیم های لازم در این حوزه در راستای ارتقاء کمی و کیفی شاخص های مربوطه اتخاذ گردید.

دکترمردانی ادامه داد : بعد از بازدید و جلسه یاد شده، کارشناسان استان با حضور کارشناسان شبکه از مراکز بهداشت طسوج، اکبر آباد و فتح آباد بازدید کردند.