• 1402/02/12
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شهید لطفی اکبرآباد به مناسبت هفته سلامت

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، به مناسبت هفته سلامت از مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شهید لطفی اکبرآباد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از بخش های مختلف مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شهید لطفی اکبرآباد، به مناسبت هفته سلامت با شعار "سلامت برای همه با پزشکی خانواده"  بازدید کرد و در جریان روند خدمات دهی این مرکز به مراجعه کنندگان قرار گرفت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن مشاهده روند خدمات دهی و اطلاع از وضعیت رضایتمندی مراجعان، در جریان نیازمندی های کارکنان آن مرکز نیز قرار گرفت.

در این بازدید جمعی از کارشناس مسیولان ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار نیز حضور داشتند./مرتضی خسروی