• 1401/04/04
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت امیرالمومنین(ع) کوار

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت امیرالمومنین(ع) کوار بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از بخش های مختلف مرکز خدمات جامع سلامت حضرت امیرالمومنین (ع) کوار بازدید کرد و در جریان روند خدمات دهی این مرکز به مراجعه کنندگان قرار گرفت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن مشاهده روند خدمات دهی و اطلاع از وضعیت رضایتمندی مراجعان، جهت بهبود کیفیت خدمات ارایه شده دستوراتی صادر کرد.

در این بازدید دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار نیز حضور داشت./مرتضی خسروی