• 1401/04/12
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از مرکزخدمات جامع سلامت شهر اکبرآباد

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از مرکز خدمات جامع سلامت شهر اکبرآباد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از بخش های مختلف مرکز خدمات جامع سلامت شهر اکبرآباد بازدید کرد و در جریان روند خدمات دهی این مرکز به مراجعه کنندگان قرار گرفت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن مشاهده روند خدمات دهی و اطلاع از وضعیت رضایتمندی مراجعان، در طی جلسه ای که با حضور کارکنان آن مرکز برگزار شد؛ جهت بهبود کیفیت خدمات ارایه شده دستوراتی صادر کرد.

در این بازدید دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار نیز حضور داشت./مرتضی خسروی