• 1401/11/05
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

انجام معاینات دانشجویان جدید الورود دانشگاه آزاد کوار

.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از انجام معاینات پزشکی کارکنان و دانشجویان جدید الورود دانشگاه آزاد کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از انجام ارزیابی و معاینات پزشکی 50 نفر از کارکنان و دانشجویان جدید الورود دانشگاه آزاد کوار در با هدف بررسی میزان نیازمندی ها و روند اجرای طرح در روستاهای تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار خبر داد.

دکتر «حسن فرخ» در ادامه گفت: در این طرح که به همکاری واحد سلامت جوانان و نوجوانان و مدارس و واحد بیماری های غیر واگیر انجام شد؛ کارکنان و دانشجویان ابتدا توسط کارشناس سلامت مورد ارزیابی های ابتدایی قرار گرفتند و سپس توسط دکتر اسدی معاینه شدند ./مرتضی خسروی

• گروه خبری :