• 1401/03/25
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از ارسال کمک های درمانی کانون جامعه پزشکی شهرستان کوار به مصدومان حادثه نشت مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از ارسال کمک های درمانی کانون جامعه پزشکی شهرستان کوار به مصدومان حادثه نشت مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد و همچنین آماده باش تیم پرستاری بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) کوار جهت کمک رسانی به مصدومان این حادثه خبر داد.

دکتر «امید نیکو» گفت: به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان کوار، دو آمبولانس اورژانس و 6 جعبه سرم شتشو برای کمک رسانی به مصدومان حادثه ارسال گردید و همچنین تیم 6 نفره پرستاری در صورت نیاز آماده اعزام به محل حادثه بودند./مرتضی خسروی

• کد خبری : 62083