• 1398/05/14

ارایه خدمات سلامت به دانش آموزان افاغنه در کوار

برنامه سنجش سلامت دانش آموزان افاغنه فاقد مدارک هویتی و اقامتی در شهرستان کوار اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،کارشناس واحد سلامت نوجوانان،جوانان و بهداشت مدارس کوار،هدف از اجرای این طرح را سنجش سلامت دانش آموزان افاغنه و بررسی و تشخیص اختلالات و بیماری‌های جسمانی آنان عنوان کرد.

«خاتون مسرور»گفت: در این طرح دانش آموزان فاقد مدارک با در دست داشتن معرفی نامه از دفتر کفالت به مراکز منتخب اجرای این طرح که شامل مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان است، مراجعه می کنند.

او با اشاره به روند ثبت نام این دانش آموزان در مدارس ایران، افزود: دانش آموزان مراجعه کننده بر اساس فرم های سنجش سلامت و ایمن سازی نوآموزان بدو ورود به مدرسه، مراقبت می شوند و بعد از اتمام مراقبت و تکمیل برنامه های مربوطه، دانش آموزان به مدارس تحت پوشش مراجعه و ثبت نام می کنند.

مسرور،در پایان گفت: این طرح مراقبتی که از اول مرداد آغاز و تا نیمه شهریور ادامه دارد،تاکنون حدود130 دانش آموز از نظر وضعیت بهداشت و سلامت جسمانی کودکان اتباع افغان،سنجش و ارزیابی و معاینه قرار گرفتند.