• 1401/10/27
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

ارایه خدمات جهادگرانه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) در روستای آباده آبگرم

.

اردوی جهادی با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، بسیج جامعه پزشکی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، با هدف ارایه خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی رایگان به مردم در روستای "آباده آبگرم" در شهرستان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، گفت: گروه جهادی سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، بسیج جامعه پزشکی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، در اردویی یک روزه، به روستای "آباده آبگرم" در شهرستان کوار خدمات تشخیصی، درمانی، بهداشتی و حمایتی ارایه کردند.

دکتر «امید نیکو» افزود: اعضای جهادگر سلامت این اردو که شامل یک پزشک عمومی، یک ماما و دو بهورز بودند، در زمینه‌های تشخیصی و عمومی درمانی و خودمراقبتی خدمات لازم را ارائه دادند و همچنین در بین اهالی روستا بسته های حمایتی بهداشتی توزیع شد./مرتضی خسروی