• 1399/07/28
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

آموزش زنان روستایی در طرح بهبود تغذیه و ایجاد باغچه‌های سالم خانگی کوار

کارشناس مسوول واحد تغدیه بهداشت کوار،از برگزاری آموزش زنان در بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایری با محوریت ایجاد باغچه های خانگی خبر داد.

کارشناس مسوول واحد تغدیه بهداشت کوار،از برگزاری آموزش زنان در بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایری با محوریت ایجاد باغچه های خانگی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت با اعلام این خبر گفت: این برنامه آموزشی با مشارکت شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان جهاد کشاورزی با رعایت پروتکل بهداشتی برگزار شد، ضمن آموزش عملی نحوه کشت سبزیجات ،بر اهمیت وجود سبزی و محصولات حاوی فیبر در سبد غذایی خانوار تاکید شد.

 «زهرا شمس » افزود: در این برنامه کارشناسان در خصوص اهمیت ارزش غذایی سبزیجات در برنامه غذایی خانوار و نحوه ایجاد باغچه های خانگی سالم و روشهای ایجاد باغچه های خانگی،تولید محصول سالم سبزی و صیفی،روشها و زمان مناسب کاشت،داشت و برداشت سبزیجات،باقیمانده سموم و تاثیر آن بر سلامت انسان،راهکارهای کاهش اثرات سموم و کودها در محصولات غذایی ،آموزش لازم ارایه دادند.
 
 او اضافه کرد: هم چنین در این برنامه آموزشی به مزیت های طرح ایجاد باغچه های خانگی را تولید محصول سالم و ارتقاء سطح سلامت خانواده و جامعه، احیا نقش زنان در تأمین معیشت خانواده، افزایش مشارکت و انگیزه زنان روستایی در فعالیتهای کشاورزی ،کمک به رفاه و اقتصاد خانواده، افزایش روحیه تعامل و مشارکت بین زنان روستایی، بهبود روحیه تعامل و یادگیری جمعی و افزایش سرزندگی و نشاط در بین زنان روستایی و خانوار آنها اشاره شد.
 
 

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت کوار با اشاره به گسترش بیماری های غیر واگیر در مناطق شهری و روستایی گفت: توانمندسازی زنان که مدیریت تغذیه اعضای خانواده را به عهده دارند بسیار حائز اهمیت است و جامعه امروز به دنبال تغذیه سالم است و پرداختن به الگو‌های صحیح تغذیه‌ای از وظایف ماست و دستیابی به هدف بهبود تغذیه و امنیت غذایی و ترویج کشاورزی پایدار با اجرای برنامه بهبود تغذیه و اصلاح الگوی غذای خانوار های روستایی و عشایری محقق می شود.

 
 

شمس، در پایان یاد آور شد: در این کارگاه آموزشی مشاوره‌های لازم در راستای ترویج الگوی غذایی سالم و در نهایت تولید محصول سالم به حاضرین ارائه شد.

این نشست آموزشی با حضور مدیران و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی و رابطین بهداشتی این شهرستان برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 31208
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید