• 1401/02/21
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

آشنایی رابطین سلامت با آموزش های خود مراقبتی افسردگی دردرمانگاه حضرت امیرالمومنین(ع) کوار به مناسبت هفته سلامت

.

به مناسبت هفته سلامت کارگاه آموزشی خود مراقبتی افسردگی در حضور رابطین سلامت در درمانگاه حضرت امیرالمومین(ع) کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار ضمن گرامی داشت هفته سلامت با شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما" گفت: این کارگاه با هدف آگاهی بخشی در زمینه افسردگی و راه های مقابله به آن جهت آموزش به داوطلبین سلامت مرکز جامع سلامت شهرستان کوار در درمانگاه حضرت امیرالمومنین(ع) برگزار شد.

او اضافه کرد: در این کارگاه آموزشی که به همت «هاجر خداداد» روانشناس این درمانگاه برگزار شد؛ مطالبی شامل چیستی افسردگی، علل افسردگی، علایم افسردگی، شیو و راه های درمان ارایه شد./مرتضی خسروی