• 1400/04/02

آگهی پذیرش نیروی کاردان یا کارشناس مامایی جهت مراقب سلامت پزشک خانواده روستایی

آگهی پذیرش نیروی کاردان یا کارشناس مامایی جهت مراقب سلامت پزشک خانواده روستایی

شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کوار در نظر دارد به منظور تکمیل نیروهای پزشک خانواده ازبین افراد بومی و واجد شرایط یک نفر نیروی کاردان یا کارشناس مامایی درقالب طرح پزشک خانواده روستایی ( بصورت قرارداد9ماه) از طریق آزمون کتبی و در صورت نیاز انجام مصاحبه حضوری براساس شرایط ذیل پذیرش نماید. لازم به ذکر است موارد قرارداد براساس دستورالعمل برنامه پزشک خانواده روستایی تنظیم می گردد و این شبکه هیچ گونه تعهدی در قبال استخدام نیروهای یادشده و یا تداوم انجام کار ندارد.

1- شرایط عمومی استخدام قرارداد پزشک خانواده روستایی

1/1- تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح در قانون اساسی

2/1- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

3/1- عدم اعتیاد به دخانیات ومواد مخدر و روانگردان

4/1- عدم سابقه محکومیت جزایی موثر

5/1- نداشتن منع استخدام در دستگاه های دولتی به موجب آرای مراجع قانونی

6/1- داوطلبان نباید مستخدم رسمی ثابت سایر دستگاه های دولتی و یا بازنشسته و بازخرید خدمت باشند.

7/1- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

8/1- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که برای آن انتخاب می شوند براساس دستورالعمل مصوب ازسوی هیات امناء موسسه

2- شرایط اختصاصی قرارداد پزشک خانواده روستایی

1/2- دارا بودن مدرک کارشناس یا کاردان مامایی

2/2- داشتن حداکثر 35سال تمام با احتساب سوابق بیمه ای دولتی دانشگاه علوم پزشکی (درهر صورت سن داوطلب نباید از 35سال بیشترباشد) مبنای محاسبه سن آخرین روز ثبت نام می باشد .

3/2- محل خدمت داوطلب به عنوان مراقب سلامت مامای روستای مظفری می باشد.

4/2- نیروی پزشک خانواده روستایی روزانه 8ساعت انجام وظیفه خواهد نمود.

5/2- مامای پزشک خانواده روستایی فقط در روستا مشغول انجام وظیفه خواهد شد ودرهیچ شرایطی به شهر انتقال داده نخواهد شد وبراساس دستورالعمل بیمه روستایی انجام وظیفه خواهد نمود.

تبصره=موارد ذیل به شرط ارائه تاییدیه های معتبر به حداکثر سن مقرراضافه خواهد شد.

ب)افراد خانواده معظم شهدا (مادر وخواهر)تامیران 5سال

3- شرایط لازم

1/3- فقط داوطلبین بومی شهرستان کوارحق شرکت درآزمون را دارند .

2/3- داوطلبانی که درپایگاههای دولتی و خصوصی شاغل می باشند بایستی قبل ازثبت نام انصراف خود راکتبا به شبکه اعلام نمایند.

تبصره-داوطلب بومی به افرادی اطلاق می گردد که واجد یکی از شرایط ذیل باشد

الف)شهرستان محل تولد داوطلب یا همسر وی با شهرستان محل مورد تقاضا برای استخدام یکی باشد.

ب)داوطلب حداقل چهار (4)سال ازسنوات تحصیلی (ابتدایی-راهنمایی-دبیرستان ویا دانشگاه) رابه صورت متوالی یامتناوب درشهرستان یا روستای محل مورد تقاضا برای استخدام طی کرده باشد. ودردوسال آخر تاروز اول ثبت نام درشهرستان کوار سکونت داشته باشد.

پ)داوطلب و یا سرپرست خانواده حداقل چهار(4)سال سابقه پرداخت حق بیمه درشهرستان محل مورد تقاضا برای استخدام راداشته باشند.

تبصره 1- مبنای شهرستان برای تعیین بومی بودن تقسیمات کشوری در زمان ثبت نام می باشد.

ج)خانواده محترم شاهد وایثارگران وجانبازان درصورت اخذ نمره مساوی درآزمون باسایر داوطلبین دراولویت می باشند (با ارائه گواهی ازبنیاد شهید وامور ایثارگران)

4- مدارک مورد نباز برای ثبت نام

1- تکمیل برگ درخواست شغل(موجود درستاد گسترش شهرستان کوار)

2- فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی داوطلب همراه بااصل آن

3- فتوکپی ازتمام صفحات شناسنامه وکارت ملی همراه بااصل آن

4- یک قطعه عکس4*3 متقاضی که درسال جاری گرفته باشد

5- ارائه گواهی (ازبنیاد شهید وامورایثارگران)جهت خانواده محترم شاهد وایثارگران وآزادگان

6- گیره وپوشه

به ثبت نام ناقص و یا ارسال مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مسولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده درمتن آگهی برعهده داوطلب خواهد بود و درهر مرحله از مراحل ثبت نام وامتحان جذب محرز شود که داوطلب اطلاعات خلاف داده یا فاقد شرایط مندرج درآگهی است داوطلب ازانجام مراحل بعدی محروم خواهد شد حتی درصورت صدور حکم و حکم مزبور لغو وبلااثر می گردد.

داوطلبان پس از موفقیت درآزمون به هسته گزینش معرفی خواهند شد ودرصورت تائید به کارادامه و درصورت عدم تائید درهرمرحله ازاشتغال به کار و پذیرش فرد کان لم یکن تلقی خواهد شد وافراد ذخیره جایگزین وبه گزینش معرفی خواهند شد.

5- منابع آزمون

بوکلت چارت کودک سالم

بوکلت چارت مادر باردار

دستورالعمل شماره17بیمه روستایی

6- شیوه برگزاری آزمون

آزمون به صورت کتبی برگزار می گردد

-زمان ثبت نام : از روز شنبه 1400/04/05 لغایت روز سه شنبه 1400/04/08

-محل ثبت نام : ستاد گسترش شبکه بهداشت و درمان کوار

-زمان آزمون : ازطریق تلفن یا پیام کوتاه اعلام می گردد

-محل آزمون: سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان کوار

داوطلبین محترم درصورت سوال می توانند با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایند.

07137829135-36-37

آدرس سایت شبکه بهداشت و درمان کوار : http://kavarsh.sums.ac.ir