• 1399/10/01
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

ارزیابی اجرای طرح محله محور شهید "حاج قاسم سلیمانی" با حضور ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در کوار

ناظر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، شیوه اجرای طرح شهید "حاج قاسم سلیمانی" در شبکه بهداشت و درمان کوار را ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، معاون بهداشتی شبکه با اشاره به اجرای طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» در این شهرستان گفت: در بازدید انجام شده از سوی مهندس «مرجان مشتاقی مقدم » ناظر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن پایش عملکرد کمیته های ستادی طرح شهید سلیمانی مستقر در شبکه بهداشت ،شیوه فعالیت تیم های عملیاتی در مرکز خدمات جامع سلامت شهری امیرالمومنین (ع) را نیز بررسی کرد.

دکتر «سپیده عاشوری» افزود: در این بازدیدها، راهکار و چالش های موجود در اجرای طرح شهید سلیمانی مستندات ،نقاط ضعف و نیز نقاط قابل بهبود برای اجرای بهتر طرح از سوی ناظر معاونت بهداشتی به مسوولان تیم عملیاتی شبکه بهداشت ارایه شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار اضافه کرد: ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در این بازدید با قدردانی از تلاش های مدیران و تمامی مدافعان سلامت این شهرستان در روند مطلوب اجرای این طرح در شهرستان کوار بر همکاری ادارات این شهرستان در اجرای طرح بسیج محله محور شهیدسلیمانی تاکید کرد.